Goed
en veilig bereikbaar,
nu én in de toekomst

Inspelen op toekomstige veranderingen

Gooise Meren is goed bereikbaar per auto, openbaar vervoer, fiets en te voet. Dat willen we graag zo houden en waar het kan beter maken. Het is ook nodig om in te spelen op toekomstige ontwikkelingen. Zoals veranderingen in de kernen en de kwaliteit van de omgeving waarin u woont, leeft en werkt. Maar bijvoorbeeld ook nieuwe vormen én wensen van (elektrisch) vervoer. Mobiliteit is en wordt steeds belangrijker.


Het is tijd voor een visie op mobiliteit en parkeren.

We maken het plan samen

Om het plan te maken hebben we uw hulp nodig. Uw ervaring als inwoner, ondernemer, scholier of bezoeker vinden wij belangrijk. U doet zelf mee aan het verkeer als fietser, voetganger, automobilist. Wat is uw mening over de drukte die u ervaart in uw straat of op weg naar de sportclub, het werk of de supermarkt. Deze ervaringen vinden wij allemaal belangrijk.

Aansluiten op uw wensen en aankomende ontwikkelingen

Uw reactie helpt ons om inzicht te krijgen in de bereikbaarheid en de mogelijke knelpunten. Dit helpt ons om een plan te maken waarin we inspelen op toekomstige ontwikkelingen én wat past bij de behoeften en wensen van inwoners